Leto 2012 Bo Prineslo Kvejemu Kaj Dobrega

Leto 2012 Bo Prineslo Kvejemu Kaj Dobrega
2012... Se mi zdi, da je manija okrog 21. decembra 2012 ze malo posla nasproti nekaj let nazaj, ko so se v vseh medijih vrstile razne napovedi in ugibanja, najveckrat crnogledna, saj to obenem pomeni vecjo prodajo le-tega medija.

George Noory


No, pred nekaj dnevi sem poslusas radijski program Coast to Coast AM (link) in za vse tiste, ki ga ne poznate, naj ga na kratko predstavim. To je zelo znan nocni radijski program v severni Ameriki, ki ga predvaja preko 600 radijski postaj v ZDA in Kanadi. Program je vedno obarvan z zelo zanimivimi paranormalnimi temami; od duhovnosti, osebne rasti, NLP fenomena, nezemljani, novi stetovni red (NWO), duhovi, teorije zarote... in vse to cez teden povezuje znan radijski voditelj George Noory z razno raznimi gosti.Program oddaja tudi cez vikende, vodita pa ga Ian Punnett ter George Knapp. Oddajo lahko poslusate pri nas poslusate tudi prek njihove strani, kar je placljivo, oz na moji angleski strani www.Latest-UFO-Sightings.net (link), kjer jo lahko trenutno poslusate zastonj preko kanadskega radia CFAX 1070. Ker je to v Ameriki nocni program, se pri nas vrti v dopoldanskem casu, nekje od priblizno 8 zjutraj do 2 - 3 popoldan.

No, da nadaljujem z letom 2012. Ko sem poslusal ta program pred dnevi, so bile gostje tudi Terry and Linda Jamison, v Ameriki zelo poznane vedezevalke, kot zanimivost pa se omenim, da sta enojajcni dvojcici. V Coast to Coast (prevod "Od obale do obale") sta bili ti dve dekleti ze veckrat in pred kratkim sta bili tudi gostji pogovorne oddaje Tyre Benks, ki je bila najbolj gledana do seda. In zakaj sta tako zanimiv? Kej se nikoli ne zmotita! Med oddajo so povedali naslov njene strani, na katero sem sel takoj pogledat, vendar v tistem trenutku skorajda ni delovala, ker je bilo toliko prometa (www.psychictwins.com). No in ko sem kasneje le docakal da je spet zazivela, sem preveril, kar so omenili ze v radijskem pogovoru: na njuni strani (link) imata zbrane napovedi, ki sta jih napovedali, ter v katerem mediju in kdaj sta jih napovedali in ko jih pregledamo vidimo, da so njune vizije 100% zanesljive.

Ce si ogledamo le nekaj izmed njih:


Psychic twins" Linda in Terry

* Vedezevalski dvojcic Jamison so bojda edine izmed vedezevalk, ki so tocno napovedale 9/11 - "teroristicni" napad na dvojcka WTC ter Pentagon in to ravno v oddaji Coast to Coast novebra 1999, 2 leti prej.
* Na svoji Twitter in MySpace strani sta napovedali zmago Spanije proti Nizozemski, s tem da Spanija se nikoli ni osvojila svetovnega prvenstva pred tem. Ampak ce smo malo skepticni lahko recemo, da je moznost za pravilno napoved tukaj 50%.
* Januarja letos so napovedale mocan potres (7.7. stopnje) v Indiji, do katerega je prislo, kot napovedano, 12. junia.
* Ze takoj na zacetku tega leta, so edine napovedalo razlitje nafte, do katerega je prislo 20. aprila

Tega je na njuni strani se in se, zakljucek pa je vedno isti... njun rezime je brez napak. Zanimiv je tudi nacin, kako prideta do svojih napovedi. Vcasih dobita prebliske v katerih vidita v prihodnost, najveckrat pa gre za podzavestno pisanje, kar pomeni, da brez razmisljanja piseta svoje napovedi. Teorije so, da se povezeta s svojim notranjim jazom oz s kolektivno zavestjo vseh ljudi, za katero ocitno cas ni ovira.

No in da zakljucimo z 2012, napovedjo zaradi katere sem sploh zacel pisati to objavo. Ko ju je George Noory povprasal po letu 2012, sta odgovorili, da se nimamo kaj bati. Vsa predvidevanja o mogocnih potresih, kometu, ki bo priletel v Zemljo iz vesolja, menjavi severnega in juznega pola, so brez podlage. Poudarili sta, da se nam, kot clovestvu, kvecjemu lahko pripeti kaj pozitivnega in dobrega. Ne vem ali sta imeli v mislih materialno stanje in financno krizo ali propad moralnih vrednot in se bo v nas prebudila zelja po duhovni rasti ne vem... Ravno tako nocem nobenemu vsiljevat mnenja, da imata prav, skozi objavo sem hotel le pokazati, da imata ti dvojcici dober rezime in da imata ocitno res vecje duhovne sposobnosti, kot jih imamo ostali, na vas pa je, cemu verjamete.

Ce imate mnenje, ki ga zelite deliti z ostalimi bralci, prosim pustite komentar.

Avtor objave: justa.4t.com (Bostjan)[kopiranje dovoljeno z navedbo vira]

PRIDRUzITE SE NAM IN NAS SPREMLJAJTE PREKO FACEBOOKA!


Posted by Unknown | at 12:30 AM