Ufo Ilmit Ei Voi Ymmrt Ihmisen Teollisen Teknologian Perspektiivist

Ufo Ilmit Ei Voi Ymmrt Ihmisen Teollisen Teknologian Perspektiivist
Haastattelussa Dr. Mitchell kertoi, ett"a "vuosia Roswellin j"alkeen, useat vanhan kaartin sotilashenkil"ot - joista osaa uhkasivat ankarat rangaistukset - avautuivat h"anelle noista vuosien takaisista tapahtumista. Mitchell p"a"atteli miesten kertomusten perusteella, ett"a maahansy"oksy oli aito, ja ett"a hallitus on peitellyt totuutta jo 61-vuotta." Roswellin tapahtumien silminn"akij"at ottivat Mitchelliin yhteytt"a t"am"an kuulennon j"alkeen, koska olettivat h"anen astronauttina ja entisen"a paikallisasukkaana olevan luotettava mies.http://www.ufofinland.org/index.php?id=2&pid=1253

UFO ilmi"ot"a on aikanaan pohdittu ja yritetty ymm"art"a"a teollisen mekaanisen teknologian n"ak"opiirist"a. T"all"aisess"a maailmankuvassa UFO alus ja kontakti tapahtuvat makroskooppisten esineiden ilmapiiriss"a ja tapahtumat perustuvat klassiseen fysiikkaan.

Ilmeisesti UFO ilmi"o ja UFOt eiv"at kuitenkaan P"a"aASIALLISESTI perustu makroskooppisiin klassisen fysiikan kautta ymm"arrett"aviin kappaleisiin vaan ilmi"o tapahtuu p"a"aasiassa muualla.

http://www.ufofinland.org/index.php?id=2&pid=1010

UFOja on siis vaikea ymm"art"a"a perinteisen luonnontieteellisen koulutuksen kautta vaan UFO ilmi"o on enemm"an kiinni postmodernissa todellisuudessa. Itse olen nyky"a"an enemm"an postmodernisti kuin modernisti eli t"am"a ei sin"all"a"an ole ongelma (minulle siis, muillehan se saa olla ongelma mutta en terapoi idiootteja). Abstain from"a"an nimess"a UFOt eiv"at kuitenkaan ole mitenk"a"an yliluonnollisia vaikka eiv"at mahdukaan perinteiseen maailmankuvaan. Itseasiassa mit"a"an yliluonnollista ei voi olla olemassa, koska kaikki on AINA tieteen keinoin saavutettavissa, tosin vaadittava tiede voi olla luonteeltaa huomattavasti nykyist"a kehittyneemp"a"a.

Kaikki m"a"aritelm"at ovat vanhoja, eiv"atk"a polish"a"an muotoa lopullisia. Ne ovat kuitenkin k"aytt"okelpoisia siksi, ett"a ufokentt"a on viidenkymmenen vuoden kuluessa levinnyt laajaksi ja tutkimusmieless"a se on jotenkin rajattava. Ufo-k"asitteen alle miellet"a"an muuten niin viljapeltoympyr"at kuin toisten ulottuvuuksien avaruusl"ahettil"a"atkin. Meid"an tarkastelumme kohteena on nimenomaan em. m"a"aritelmien kaltainen tunnistamaton ilmi"o, tai ainakin kertomus siit"a. Olemme sulkeneet pois kaiken muun, kuten subjektiiviseen tajuntamaailmaan kuuluvat avaruuskontaktit viesteineen sek"a niin sanotut ufosieppaukset.http://www.ufofinland.org/index.php?id=2&pid=1026

Itse pid"an sit"a v"a"ar"an"a ratkaisuna, ett"a suljetaan pois subjektiivinen tajuntamaailma, koska oma k"asitys on, ett"a UFOt eiv"at ole p"a"aasiallisesti mitenk"a"an selv"asti fyysisi"a kohteita vaan pitk"alti spirituaalisen tason ilmi"oit"a eli niist"a ei j"a"a kunnolla mit"a"an fyysisi"a todisteita, koska ne eiv"at ole t"a"all"a perinteisin"a fyysisin"a olentoina.

http://tutkielmat.uta.fi/tutkielma.php?id=16159

http://tutkielmat.uta.fi/pdf/gradu01304.pdf

Kehittyneet avaruuslajit kykenev"at n"aytt"am"a"an ihmisille itsens"a hyvin erilaista kuvastoa k"aytt"aen. Tarina mink"a UFOt n"aytt"av"at ihmisille on siis tarkoitettu viestin"a eiv"atk"a UFO olennot v"altt"am"att"a ole sellaisia kun kokija ne kokee. T"at"a ei pid"a kokea valheena eik"a sin"all"a"an harhautuksena vaan enempi kerronnan muotona tai satuna, joka pyrkii kommunikoimaan ja rakentamaan yhteist"a sosiaalisesti jaettua todellisuutta.

http://mysteriousuniverse.org/2010/07/spiritual-vessels-the-spiritual-side-of-ufos/

http://www.bellesprit.com/index.php/our-team/other-contibutors/883-spiritual-ufo#.UdnOTfkwqbo

http://www.viewzone.com/ufo.piousness.html

http://www.ufodigest.com/article/alien-et-ufo-paranormal-spiritual-change-social-paranormal-network-expands

http://www.delusionresistance.org/ufo/namJesus.html

http://www.esolibris.com/articles/ufo/

http://www.esolibris.com/articles/ufo/ufo physical subtle 01.php

http://pilgrim777.wordpress.com/table-of-contents/20-et-ufo-aliens-are-fallen-angels/

Historiallisesti UFO ilmi"o on ilmeisesti n"akynyt pitk"alti uskontojen ja niiss"a koettujen spiritualisten kokemusten kautta. Enkelit jne ovat pitk"alti sama ilmi"o kuin UFOt. K"ayt"ann"oss"a ilmeisesti kristinusko, islam, buddhalaisuus jne k"asittelev"at pitk"alti samaa ufo ilmi"ot"a. Kontekstista ja ajan hengest"a riippuen avaruusolentojen ulkomuoto muuttuu siten, ett"a havainnoitsija ja kokija voi KOKEA sen MIELEKK"a"aN"a.

http://juffo.blogspot.fi/2013/07/ufo-ja-esp.html


Posted by Unknown | at 7:42 PM