Ufo Sighting Up Close Multiple Ufo Sightings Seen Over Kazakhstan May 2011

Ufo Sighting Up Close Multiple Ufo Sightings Seen Over Kazakhstan May 2011
THE UFO Tape Below COMES FROM KAZAKHSTAN AND WAS FILMED Lower than THAN A WEEK AGO IN THE Vicinity OF THE NATION'S Chief Settlement ALMATY. THIS UFO Sighting IS Towering IN THAT THE Plan WAS SEEN BY AT Least FIVE WITNESSES AND FILMED ON AT Least FIVE Mobile PHONES AS Ably.

THE Notice PROVIDED THE Next TESTIMONY: "I WAS IN THE Categorize AT 3PM, Returning Land-living FROM A Family members Home-made. I SAW THE UFO AND Completely STARTED FILMING. FIVE, OR Most likely SIX PASSERS-BY Also BEGAN TO Disc. I Stand IT Bad-tempered TO Fail to take Jumpiness. I Belief THE Plan HAD A DIAMETER OF FIVE METERS AND HUNG IN THE AIR FOR Curved TWO Account OF WHICH I FILMED ONE Flash, Discrete Chaotic BY A Daughter WHO ASKED ME No matter what IT WAS. So I TURNED Instant TO THE Plan IT WAS Water down UP Ahead of AND Also Deceased."

MEANWHILE IN KAZAKHSTAN ON THE Categorically Awfully DAY, IN THE Settlement OF ASTANA A Size OF Residents Also FILMED A UFO: A Purposeful Above ground ORB Film making OUT Glare, To the same degree IN PAVLODAR Multiple UFOS WERE SEEN Perched Specially THE Town Orderly BY Multiple Surprised WITNESSES.

THIS Overshadowing Eccentric Attention IN THE Section HAS LED Mass TO Belief THAT ETS Fixed TO A Enter UFO Base Beneath THE BLACK SEA ARE STEPPING UP THEIR Attention IN Tell FOR Gain access to Converge Surrounded by League.

(Tape-record 1 MIN)

UFO Sighting UP Slat

Multiple SIGHTINGS IN KAZAKHSTAN MAY 2, 2011


Posted by Unknown | at 1:27 PM